Esittely

Olen Jonna Savukari ja tarjoan haukahtelevalle ystävälläesi koirahierontaa Lappeenrannassa.

Olen työskennellyt paikallisilla eläinklinikoilla syksystä 2013 lähtien ja valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi alkuvuonna 2016. Opiskelut koirahierojaksi olen aloittanut syksyllä 2016 Tampereen Koirahierojakoulussa ja ammattitutkinnon suorittanut alkuvuonna 2019. Huhtikuussa 2019 aloitin opiskelut Lappeen Hierojakoulussa ja koulutetun hierojan tutkinnon sain suoritettua helmikuussa 2020.

Harrastamani rotu on islanninlammaskoira ja kyseisen rodun edustajia pyörii jaloissa parhaimmillaan neljä kappaletta. Olemme harrastaneet säännölisen epäsäännöllisesti muun muuassa koiranäyttelyitä, agilityä, paimennusta, tokoa ja rally-tokoa. Kiinnostusta löytyy myös PK ja PeKo puolen lajeihin. Kasvatan islanninlammaskoiria Rosiri's -kennelnimellä.

Koirahierojana tahdon tukea koirien hyvinvointia tarjoamalle niille oman osaamiseni koirahierojana. Ylläpidän osaamistani osallistumalla erilaisille kursseille ja luennoille sekä tavoitteena on jatkokouluttautua alalla. Kiinnostus on jatkossa saada lisäkoulutusta ja -osaamista muun muassa akupunktiosta ja fasciahoidoista.

Hierojana olen vielä kovin tuore ja halu kehittää omaa osaamista on valtava. Jatkokoulutukset pyörivät ajatuksissa paljon ja varmaa on, että jossain vaiheessa lähdetään opiskelemaan lisää. Tällä hetkellä tahdon tarjota hyvinvointia tukevaa hierontaa oman osaamiseni mukaan.